Materiaalit

Käytämme aina asiakkaan valitsemia materiaaleja. Ensisijainen materiaalimme on puu ja puupohjaiset tuotteet, mutta voimme käyttää mitä tahansa materiaalia, jota voi muokata CNC-koneella. Arkkitehtimme voi tarvittaessa avustaa sinua materiaalien valinnassa.

Alla esimerkkejä materiaaleista, joita voimme käyttää. Jos toivomasi materiaali ei ole listalla, niin kysy rohkeasti voisiko sitä käyttää.

Kaikkien materiaaliemme alkuperä on selvitettävissä asiakkaan niin toivoessa.

Massiivipuu

Massiivipuu on äärimmäisen monipuolinen, lämmin ja miellyttävä luonnon materiaali. Se on myös kaikista ilmaisuvoimaisin ja moniulotteisin materiaali tuotteisiimme.

Massiivipuuta voidaan muokata sekä karkeisiin että pehmeisiin muotoihin. Se taipuu myös monimutkaisiin yksityiskohtiin ja valojen avulla puun hienostunut pinta tulee upeasti esiin.

Massiivipuu soveltuu kaikkien tuotteidemme materiaaliksi. Siitä voidaan valmistaa esimerkiksi tehosteseiniä, sisustuselementtejä, perkoloita tai portaiden ja terassien kaiteita.

Alumiini

Alumiini on täydellinen valinta muotoiltuihin julkisivuihin, koska se kestää hyvin säätilojen vaihtelua. Se on myös todella kevyt tuote ja se voidaan päällystää lähes rajattomalla määrällä eri värisiä ja tyyppisiä pinnoitteita. Alumiini ei tarvitse jälkikäsittelyä, joten siitä valmistettujen tuotteiden tuotantoprosessi on nopeaa.