Tuotteet ja tilat

Tältä sivulta löydät esimerkkejä mittatilauksena toteutettavista tuotteista ja tiloista, joiden suunnittelussa voimme auttaa sinua – olitpa sitten yksityishenkilö, yrityksen avainhenkilö tai suunnittelija.

Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tilat!

Julkiset tilat

Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti julkisten tilojen, kuten hotellien, kirjastojen tai kauppakeskusten sisustamiseen. Kuvassa suunnittelemamme upea vastaanottotiski sekä taiteellinen kattoratkaisu.

Toimistot

Moniulotteiset sisustusratkaisumme soveltuvat hyvin myös toimistotiloihin. Voimme suunnitella tiloihin esimerkiksi uniikkeja tilanjakajia, jotka pyörien avulla muuntautuvat moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Voimme sisällyttää tuotteisiimme myös akustisia ominaisuuksia, joilla toimistojen äänimaailmaa saadaan rauhoitettua rentouttavaa työskentelyä varten.

Yksityiskodit

Palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kodin tiloissa. Valmistamme tehosteseiniä ja -kattoja sekä muita sisustuselementtejä. Tuotteet voivat olla esittäviä tai abstrakteja ja voimme luoda paitsi kauniita myös toiminnallisia elementtejä kotiisi.

Ammattitaitoinen arkkitehtimme auttaa sinua luomaan tilaasi aina persoonaasi ja toiveisiisi sopivat sisustusratkaisut.

Julkisivut

Suunnittelumme ulottuu myös julkisivuihin, joihin pystymme luomaan uutta ja varmasti erottuvaa ilmettä erilaisilla ulkoverhoiluilla. Ulkotiloissa otamme asiakkaiden toiveiden lisäksi huomioon tuotteiden soveltuvuuden rakennuksen ympäristöön ja erilaisiin sääolosuhteisiin.

Ulkotilat

Ulkotiloihin pystymme suunnittelemaan esimerkiksi pergoloita sekä aitoja ja kaiteita. Tuotteitamme voidaan käyttää myös tilojen rajaamiseen tai näkösuojan luomiseen esimerkiksi parvekkeilla, autokatoksissa ja piharakennuksissa.